Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Лікарка за фахом, працювала у поліклінці: що відомо про особисте життя одіозної Мар'яни Безуглої

Народилась Мар'яна Безугла у Києві, у 2019 році здобула перемогу на парламенстких виборах від партії "Слуга народу"

Фото: Верховна Рада, Facebook Мар'яни Безуглої. Колаж: Pro Владу

Мар'яна Безугла неодружена та не має дітей

Фото: Верховна Рада, Facebook Мар'яни Безуглої. Колаж: Pro Владу

Народна депутат Мар`яна Безугла відома своїми скандальними заявами. Багато із її дописів у соцмережах викликає негативну реакцію серед українців.

З’ясовували, що відомо про життя народної обраниці.

Біографія Безуглої

Безугла народилась у столиці України 17 травня 1988 року. У відкритих джерелах немає інформації про те, в якому районі Києва вона жила та яку саме школу закінчила.

Також відомо про те, що вона здобула вищу освіту:

  • навчалась у Національному медичному університет імені Богомольця, спеціальність "Внутрішні хвороби";
  • закінчила Українську військово-медичну академію, спеціалізація "Загальна практика – сімейна медицина";
  • навчалась на Міжнародній програмі лідерства Державного департаменту США "Охорона здоров'я та маргіналізовані популяції", спеціалізація "Організація і управління охороною здоров'я".

Цікаво, що свого часу нардепка працювала у звичайній поліклініці, а також допомагала військовим на Донбасі.

Очолювала програму "Реформа системи медичного забезпечення Збройних сил" в Міноборони України.

Парламентська діяльність

На виборах до парламенту у 2019 році перемогла на виборчому окрузі № 217 у Києві (частина Оболонського району). Була кандидаткою від партії "Слуга народа".

У травні 2021 року очолила тимчасову слідчу комісію ВР з питань розслідування можливих протиправних дій представників органів держвлади та інших осіб, що могли сприяти порушенню держсуверенітету, територіальної цілісності та недоторканності України і становити загрозу нацбезпеці України.

Членкиня постійної делегації України у Парламентській асамблеї НАТО.

Скандал за участю нардепки

Відомо, що в самий розпал повномасштабної війни, Безугла була співавторкою проєкту закону №7351. Цей документ у разі схвалення Радою, надавав би військовому командуванню право самостійно убивати військовослужбовців за невиконання наказів. Страту можна було вчинити без будь-яких доведених обставин.

Після критики у ЗМІ законопроєкт було без пояснень відкликано із Верховної Ради.

Особисте життя Безуглої

Про особисте життя народної обраниці у відкритих джерелах інформації майже немає. За офіційними даними, Безугла незаміжня, дітей у неї наразі ще немає.

Із декларації про доходи можна зробити висновок, що її батько — Безуглий Володимир Олексійович.

Людина з таким іменем значиться серед кандидатів у народні депутати на чергових виборах до Верховної Ради 2002 року. Субʼєкт висування – Партії Реабілітації Народу України (згодом Народно-демократична партія патріотів України).

На сайті ЦВК вказано, що чоловік народився у 1962 році, проживає у Києві, має вищу освіту та працює (на той час) бухгалтером у ТОВ "Стелз".

Декларація Безуглої

Раніше ми писали про те, що депутатка від "Слуги народу" за 2022 рік вказала 483,7 тисяч гривень доходів. Єдиним її джерелом доходів була зарплата у Верховній Раді.

Мар'яна Безугла має:

  • 10 тисяч доларів готівки;
  • 147,5 тисяч гривень на рахунку в ПриватБанку.

Народна обраниця з грудня 2019 року володіє квартирою у столиці вартістю 164 тис. грн та загальною площею 75,1 кв. метрів.

Водночас, із 1 лютого 2022 року Мар’яна Безугла орендує квартиру в Києві загальною площею 44,8 кв. метрів (вартість апартаментів не вказана).

Безугла пояснила, звідки в неї квартира

У коментарі журналістам, Безугла зізналась, що не купувала квартиру у столиці. Насправді, це нерухомість її тата, пана Володимира. А низька вартість апартаментів, зазначена у декларації, це ціна на" момент останньої оцінки".

Раніше ми розповідали про те, що Безугла назвала прізвища депутатів, які перебувають на фронті. Крім того, ми писали, як відреагували українці на заклик Безуглої щодо мобілізації жінок.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.