Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Путін перейде до плану "Б": ексгенсек НАТО розповів про плани диктатора

Російський диктатор Володимир Путін все ще намагається одержати перемогу у війні проти України

Фото: Генштаб ЗСУ. Колаж: Pro Війну

Путін вдається до крайніх заходів у війні з Україною

Фото: Генштаб ЗСУ. Колаж: Pro Війну

Оскільки російській армії не вдалось "захопити Київ за три дні", Путін переходить до плану "Б". І це погана новина.

Про це повідомив Ексгенсек НАТО Андерс Расмуссен, передає "24 канал".

З його слів, після невдач у веденні війни, Путін перейшов у тактику "на виснаження". Саме тому західні партнери мають створити чутку такти надання допомоги Україні. Союзники мають визначити терміни закінчення війни.

"Мало того, що Україна повинна вижити, але вона повинна вижити як вільна, незалежна і демократична країна, що означає вигнати всі російські війська з української землі",
– пояснив Расмуссен.

Андерс Расмуссен закликав партнерів допомагати стільки, скільки буде необхідно для української перемоги. До всього, ЄС має створити "архітектуру безпеки""

Крім того, колишній очільник НАТО наголосив, що Україну мають негайно прийняти до ЄС та НАТО. Адже членство в міжнародних альянсах є найвищою гарантією безпеки для України.

Де Росія планує розв’язати війну

Раніше ми писали, що президент України Володимир Зеленський заявив, що Росія має на меті розпалити нові конфлікти в різних країнах світу. З його слів, це робиться для того, щоб відвернути увагу цивілізованого світу від війни в Україні.

Зеленський зазначив, що Росія діє разом з Іраном на Близькому Сході. Іранська сторона почала влаштовувати вибухи, щоб дестабілізувати ситуацію в регіоні. Крім того, Росія розхитує ситуацію на Балканах, щоб спровокувати війну між двома державами.

Якщо Росії вдасться розпалити нові конфлікти, це матиме негативні наслідки для України. Західні партнери України будуть змушені допомагати іншим країнам у війнах, що призведе до зменшення військової допомоги Україні. Крім того, нові війни відвернуть увагу світу від України, що ускладнить розголос подій війни та тиск на Росію.

Зеленський також зазначив, що Росія намагається дестабілізувати ситуацію в Молдові та в країнах Африки. У Молдові Росія намагається усунути проєвропейський уряд, а в країнах Африки Росія втручається в ситуацію за допомогою приватної військової компанії "Вагнер".

Коли Захід нарешті наважиться ліквідувати Путіна

Раніше повідомлялося, що ексголова Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж вважає, що Захід не планує ліквідувати російського президента Володимира Путіна, хоча це технічно можливо.

З його слів, всі спецслужби Росії, незалежно від профілю, зараз дбають про особисту безпеку Путіна. Однак, попри всі заходи безпеки, ліквідувати диктатора все ж реально.

"Таке завдання під силу іноземним спецпризначенцям, але Захід поки до цього кроку не готовий", – зазначив Маломуж.

Він пояснив, що країни Заходу мають принципово іншу позицію щодо проведення терористичних або диверсійних акцій проти лідера такої країни, як Росія. Це чітко закріплено в їхньому законодавстві.

Маломуж впевнений, що партнери Заходу погодяться на вбивство Путіна лише в одному випадку – якщо матимуть підтверджені дані про те, що Росія вирішила завдати ядерного удару по США, ЄС або ж союзникам.

Нагадаємо, в Росії вперше публічно визнали, хто постачав безпілотники для війни проти України. Також ми писали, що російська армія планує повністю окупувати територію Донецької області вже до 31 грудня.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.