Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Весілля українських політиків – хто одружився 2023 року (фото)

Депутати й чиновники довели, що не варто відкладати життя та кохання на післявоєнний період

Фото: Артем Дехтяренко

Як одружувались українські політики

Фото: Артем Дехтяренко

Загалом за перші пів року 2023 в Україні зареєстрували 86 028 шлюбів. Серед них і українські політики, які навіть в умовах війни влаштовують гучні святкування.

У Києві побралися двоє нардепів

1 березня у столиці одружилися два народні депутати дев'ятого скликання — Ярослав Железняк ("Голос") та Ольга Коваль ("Слуга народу").

"Виявляється, в Раді можна зустріти не тільки друзів та опонентів, але і справжню любов. У перший день весни цей вусатий дядько сказав, що тепер на одну родину в Україні стало більше. У вільній та незламній країні, завдяки нашим захисникам", – прокоментував щасливу подію Железняк.

Весілля двох нардепів
Фото: Ярослав Железняк

В Тернополі одружився політик

25 березня тернопільський політик і військовослужбовець Збройних сил України Богдан Яциковський став на весільний рушник зі своєю нареченою Наталею.

"Одружилися! Цей день настав. Тепер ми чоловік та дружина, офіційно стали сім‘єю. Сім‘єю Яциковських! Не бійтеся відкривати своє серце і впускати кохання! Воно існує! Доведено", – написав боєць.

Весілля політика
Фото: Богдан Яциковський

У Полтаві блогерка вийшла заміж за депутата

Даша Євтух – активна користувачка Мережі, відома своїми розважальними відео, в цьому році вийшла заміж. Обранцем дівчини став полтавський бізнесмен та депутат райради Олександр Глазов. Подружжя відгуляло гучне весілля у Полтаві напередодні Дня Незалежності – 23 серпня.

"Ми з Сашею тепер чоловік і дружина! Не можу сказати, що мені не віриться, таке відчуття наче родиною ми були завжди!", – зізналася Даша.

Весілля блогерки і політика
Фото: Даша Євтух

Депутат з Тернополя повернувся з фронту, щоб одружитися у день народження нареченої

Депутат місцевої ради Дмитро Мельничук, який сьогодні служить у лавах ЗСУ, одружився з Ольгою Мельничук.

Дмитро Мельничук приїхав у відпустку та 9 вересня, у день народження нареченої Ольги, у Соборі Преображення Господнього, що у Кременці, молодята взяли шлюб – йшлося у місцевих ЗМІ.

Весілля тернопільського депутата
Фото: Дмитро Мельничук

Весілля в Мінюсті

Ще одна святкова подія відбулася 14 жовтня для речника СБУ Артема Дехтяренка та Анастасії Норіциної – ведучої 24 Каналу.

Закохані розписалися у Міністерстві юстиції України. На урочистість запросили міністра юстиції Дениса Малюську. Артем був одягнутий у військову форму. Тим часом Анастасія для святкування обрала сукню-вишиванку.

"До цієї миті я шукав тебе все життя, щоб бути поруч з тобою решту свого життя. Разом за будь-яких обставин! І у час війни, і в день нашої Перемоги", — зізнався речник своїй нареченій.

Весілля речника СБУ
Фото: Артем Дехтяренко

Бенкет під час війни

Раніше ми писали, що українську громадськість обурила інформація про розкішне дводенне весілля колишнього прокурора Ростислава Ільницького та експрацівниці Державного бюро розслідувань Роксолани Москви. Подружжя влаштувало пишне свято під Львовом, запросивши на дійство відомих співаків. Сам факт помпезного святкування під час війни викликав негативну публічну реакцію.

Скандальне весілля
Фото: Роксолана Москва

Користувачі Мережі часто обговорюють весілля українських політиків. Зазвичай, в умовах воєнного стану чиновники одружуються скромно та без зайвого галасу, але є й ті, чиї святкування Інтернет не забуде ще довго.

Раніше сайт Pro Гроші писав, скільки коштує весільна церемонія у приватному РАЦСі. Також ми повідомляли, чому повнолітні сини мера Львова не отримали повістки.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.