Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Справа Коломойського: Ткаченко, Мосейчук, Мазур та Горбунов готові взяти олігарха на поруки

Розповідаємо про те, хто погодився допомогти скандальному олігарху Ігорю Коломойському

Фото: УНІАН, Олександр Ткаченко/Facebook, Наталія Мосейчук/Facebook. Колаж: Pro Владу

Мосійчук, Ткаченко та інші готові взяти Коломойського на поруки

Фото: УНІАН, Олександр Ткаченко/Facebook, Наталія Мосейчук/Facebook. Колаж: Pro Владу

Бізнесмен Ігор Коломойський як запобіжний захід отримав арешт на термін 60 днів. Однак нещодавно стало відомо, що деякі наближені до олігарха люди готові взяти його на поруки.

Про це під час засідання у Київському апеляційному суді повідомив один з адвокатів.

Хто готовий взяти Коломойського на поруки

Як заявив адвокат Ігоря Коломойського, зараз вже надійшло близько 15 заяв про готовність взяти олігарха на поруки. Зокрема, відомо, що заяви надійшли й від ведучих ТСН Наталії Мосейчук та Алли Мазур, також допомогти бізнесмену готовий і ведучий Юрій Горбунов. Крім того, таку ж заяву написав колишній міністр культури Олександр Ткаченко. В списку людей, які готові взяти Коломойського на поруки, опинилися й Сергій Попов та Олександр Загородній.

Додамо, що до 31 жовтня Коломойський перебуватиме під арештом із можливістю внесення застави на суму в 509 мільйонів гривень. У випадку, якщо застава буде внесена, олігарх повинен буде з'являтися на вимогу слідчих, а також здати внутрішній та закордонний паспорти громадянина України.

В яких умовах перебуває Коломойський

Раніше ми писали про те, в яких умовах знаходиться олігарх Ігор Коломойський, який нещодавно отримав підозру за легалізацію отриманого шахрайським шляхом майна.

Правоохоронці пояснили, що зараз Ігор Коломойський перебуває у невеликій камері зі скромними умовами. Перед цим він пройшов санітарну обробку, адже це передбачено для всіх утримуваних в ізоляторі.

"Сьогодні Коломойський перебуває у невеличкій, хоч і чистій камері Ізолятора тимчасового тримання СБУ. Один, без телевізора, інтернету та телефона", – зазначили в коментарі виданню.

Представник правоохоронних органів пояснив, що якби Ігорю Коломойському підозру вручили не представники Служби безпеки України, а Національне антикорупційне бюро, то він би опинився в ізоляторі Міністерства юстиції, більш відомому як Лук'янівське СІЗО. Там, за словами співрозмовника, умови більш сприятливі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, яку підозру отримав олігарх Ігор Коломойський. Також ми розповідали, що відомо про скандальне життя відомого бізнесмена.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.