Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Путін ввів "безвіз" для України – що відомо про дивний указ

Кремлівський диктатор Володимир Путін прийняв доволі дивне рішення, яке стосується України

Фото: УНІАН, Скриншот. Колаж: Pro Владу

Путін видав абсурдний указ

Фото: УНІАН, Скриншот. Колаж: Pro Владу

За час повномасштабного вторгнення Володимир Путін підписав чимало неоднозначних указів, які так чи інакше стосувались України. Нещодавно диктатор прийняв зовсім абсурдне рішення, що стосується "безвізу" з нашою державою.

Про це йдеться в указі, який видав Путін.

Новий указ Путіна

Чинності набрав указ Путіна "Про порядок в'їзду у РФ та виїзду з РФ громадян України". Згідно з цим рішенням, відтепер українцям більше "не потрібна віза" для перетину кордону з країною-агресором.

В указі зазначається, що відтепер в'їзд громадян України на території Росії здійснюється на основі таких документів:

  • паспорт громадянина;
  • паспорт громадянина України для виїзду за кордон;
  • службовий паспорт;
  • дипломатичний паспорт;
  • свідоцтво про народження;
  • посвідчення члена екіпажа повітряного судна;
  • посвідчення моряка тощо.

Додамо, що згідно з таким рішенням російського диктатора українці "можуть їздити до Росії" в доволі простий спосіб.

Диктатор Путін віддав наказ Шойгу

Раніше ми писали про те, що російський президент Володимир Путін наказав очільнику Міністерства оборони Росії Сергію Шойгу зупинити контрнаступ Збройних сил України вже до початку жовтня.

"Інсайдерське джерело в Кремлі стверджує, що Путін нібито дав міністру оборони Росії Сергію Шойгу термін в один місяць до початку жовтня 2023 року, щоб поліпшити ситуацію на фронті, зупинити українські контрнаступи та повернути російським військам ініціативу", — йдеться у заяві Інституту вивчення війни.

В джерелі також додали, що такий наказ президента Росії може свідчити про те, що окупаційна армія і надалі буде здійснюватися численні безрезультатні контратаки, намагаючись покращити власне становище на фронті.

"Путін і Кремль представляють російські оборонні операції як велику перемогу на полі бою, а постійні російські контратаки дозволяють Кремлю стверджувати, що ці операції є окремими перемогами на тлі загальної відсутності успіхів росіян на інших ділянках фронту", — повідомляє ISW.

Крім того, Володимир Путін вперше визнав початок контрнаступальних дій української армії 9 червня. Однак тоді він наголосив на тому, що ЗСУ все одно "не вдасться досягти своєї мети".

Раніше ми писали про те, що Олександр Тарнавський повідомив про успіхи ЗСУ на фронті. Також ми повідомляли, що окупанти готуються здійснити диверсії на кордоні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.