Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Передсмертні конвульсії – розвідка розсекретила справжню причину поїздки Кім Чен Ина до Путіна

ГУР повідомила про ціль корейського диктатора у Росії та чому це не така погана новина для українців

Фото: сайт Кремля, скриншот. Колаж: Pro Владу

Кім Чен Ин зустрівся з Путіним

Фото: сайт Кремля, скриншот. Колаж: Pro Владу

Нещодавно лідер КНДР Кім Чен Ин зустрівся з президентом Росії Володимиром Путіним. Ця подія збентежила багатьох представників цивілізованого світу, однак зустріч двох диктаторів може свідчити про те, що армія РФ має значні проблеми з озброєнням.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов у ефірі телеканалу "FreeДом".

За його словами, те, що Росія звернулась до Північної Кореї за військовою допомогою є чітким сигналом того, що країна-агресорка має значні прогалини у забезпеченні свого війська. Наразі у РФ є реальні проблеми з сучасним, високоточним і високотехнологічним озброєнням.

"Хоча ми бачимо, що вже не тільки з ним. Якщо російський диктатор змушений просити у Північної Кореї снаряди для артилерії та іншу військову допомогу, то мова йде про великі проблеми і на інших напрямках", – сказав Юсов.

Також він зазначив, що домовленість про поставку озброєння між цими двома диктаторськими країнами, у будь-якому разі, все ж таки, не стане надто критичною проблемою для України.

"Говорити про те, що це кардинально змінить ситуацію на фронті, не можна. Так, безумовно, це допоможе окупантам продовжувати оборонні операції. Але з іншого боку, це може також інтенсифікувати допомогу з боку вільного світу і демократичних країн для України. Тому катастрофи з цього робити не варто", – сказав він.

Як повідомив представник ГУР, Росія також все ще залежна від поставок "Шахедів" з Ірану, оскільки налагодити власне виробництво безпілотників окупантам не вдається. Як відомо, в рамках однієї партії РФ отримує від іранських союзників 100-120 іранських дронів.

Кім Чен Ин – найгірший союзник для Путіна

Президент Росії Володимир Путін робить невдалий крок, намагаючись поліпшити відносини з лідером Північної Кореї. Міністр закордонних справ Італії Антоніо Таяні заявив, що вважає Кім Чен Ина одним з найгірших кандидатів у союзники Росії.

"Росія шукає підтримки, у тому числі військової, і союзників, і вона звернулася до найгіршого можливого партнера в особі Кім Чен Ина", – сказав Таяні.

Також він нагадав, що Північна Корея займає агресивну позицію в Індо-Тихоокеанському регіоні, а її постійні ракетні запуски та погрози засуджують у всьому світі.

Раніше ми повідомляли, коли помре Путін. Також писали, як війна в Україні шкодить одній з країн Альянсу.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.