Головна Новини Бюджет Скандали Персони Держава Хроніка

Кулеба потрапив у неприємний інцидент: що трапилося з главою МЗС

Очільник Міністерства закордонних справ України потрапив у неприємну ситуацію під час прогулянки

Фото: Pexels, Дмитро Кулеба/Facebook. Колаж: Pro Владу

Кулеба став жертвою собаки

Фото: Pexels, Дмитро Кулеба/Facebook. Колаж: Pro Владу

Дмитро Кулеба, під час прогулянки зі своїми домашніми улюбленцями втрапив у неприємний інцидент. Главу Міністерства закордонних справ покусав собака.

Про це повідомив сам міністр на своїй сторінці у Instagram.

Інцидент з Кулебою

Ввечері, 11 лютого, глава Міністерства закордонних справ вийшов на прогулянку зі своїми домашніми тваринами. Однак, його спіткала неприємна ситуація, адже в цей момент на міністра напав чужий собака.

Політик поділився світлиною укусу на нозі на своєму акаунті в соціальні мережі Instagram.

"Собак треба любити, але ж і тримати на повідках. Великий собака, якого вигулювали без повідка, напав на моїх під час прогулянки. І принагідно на мене. Дякую лікарям в Олександрівській, що підрихтували мене", – написав міністр.

Укуси на тілі Кулеби
Укуси на тілі Кулеби
Фото: Скриншот: Pro Владу

Крім того, Кулеба додав, що в момент, коли він прийшов до Олександрівської лікарні для отримання медичної допомоги, на чергуванні перебувала інтерн з Індії. Вона, за словами міністра, вирішила залишитися в Україні після початку повномасштабної війни.

В МЗС висловилися про ситуацію на фронті

Раніше ми писали про те, що міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в інтерв'ю німецькому виданню Bild висловився з приводу ситуації на фронті.

Зокрема, міністр сказав, що наразі ситуація є доволі складною, а можливо навіть й складнішою, ніж була у лютому 2022-го року. Це зумовлено недостатньою кількістю:

  • ракет;
  • боєприпасів;
  • систем протиповітряної оборони.

Міністр додав, що ракетні удари, які здійснюють російські окупанти час від часу по території українських міст свідчать про те, що Збройні сили повинні отримувати більше систем ППО.

"Хоча Україна значно збільшила своє виробництво і продовжуватиме це робити, ми, як і раніше, бачимо, що західна оборонна промисловість не здатна виробляти достатню кількість продукції", – сказав міністр.

Кулеба заявив, що оборонні потреби Збройних сил України зовсім не відповідають потребам союзників.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, який фактор ускладнює проведення наступальних дій української армії на фронті. Також ми повідомляли, яке озброєння може змінити хід російсько-української війни.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.