UA RU

Депутат від "Слуги Народу" підірвав гранати під час засідання – що відомо

В ЗМІ поширюється інформація про вибухи гранат в одній із сільських рад Закарпатської області

Фото: Сергій Батрин/Facebook, Unsplash. Колаж: Pro Владу

Підрив гранати в сільраді

Фото: Сергій Батрин/Facebook, Unsplash. Колаж: Pro Владу

З моменту повномасштабної в Україні було зафіксовано декілька випадків, коли особи підірвали гранати, перебуваючи далеко від лінії фронті серед цивільних людей. Однак, тепер скандальний випадок трапився на Закарпатті, де вибух пролунав в сільській раді.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Вибух гранати

Як повідомляється, 15 грудня 2023-го року під час засідання Керецьківської сільської ради депутат від партії "Слуга Народу" підірвав гранати, перебуваючи в приміщенні з іншими місцевими депутатами. Додамо, що внаслідок вибуху гранат постраждало близько 26 осіб. При цьому, 6 з них знаходяться в тяжкому стані.

ЗМІ зазначають, що це трапилося в момент, коли Керецьківська сільська рада розглядала питання, пов'язані з прийняттям бюджету на 2024 рік.

Винуватцем виявився житель села Кушниця, 54-річний Сергій Батрин. Відомо, що раніше на цю людину був зареєстрований ФОП, адже сам Батрин займався пасажирськими перевезеннями.

Також варто зазначити, що на своїй сторінці у Facebook депутат Керецьківської сільської ради неодноразово висловлювався проти місцевої влади. Крім того, інші депутати зазначають, що Батрин був опозиціонером.

Причини підриву

Згодом з'явилася інформація, що стало причиною таких дій депутата сільської ради. Під час прийняття бюджету на 2024-й рік Сергій Батрин вимагав, щоб депутати відзвітували за бюджет минулого року. Однак, цього ніхто не зробив.

Далі у депутата виник конфлікт з колегам, адже сам Батрин був проти того, щоб сільському голові виділяли надбавку у розмірі 50%, а також щомісячну премію 100% від окладу.

Після цього депутат покинув приміщення разом з ще однією людиною, яка туди не повернулася. Через 2 хвилини 40 секунд Батрин повернувся та підірвав гранати. Наразі відомо, що Батрин залишився живим після вибуху гранат.

Хто такий Сергій Батрин

Сергій Батрин народився 12 вересня 1969 року. Наразі він проживає в селі Кушниця, що знаходиться в Хустському районі Закарпатської області. Сам Сергій має середню спеціальну освіту, а в Керецьківській сільській раді Батрин вже тривалий час представляє партію "Слуга Народу".

Водночас, на офіційному сайті Керецьківської сільської ради не міститься багато інформації про цього депутата.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що депутатка Мар'яна Безугла "дорікнула" кумі Зеленського. Також ми повідомляли, про обшуки в іспанському маєтку колишнього військкома.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі