UA RU

Попереду багато цікавого: Наталія Гуменюк спростувала, що йде з посади речниці Сил оборони

За словами Наталії Гуменюк, журналісти не вірно інтерпретували її допис у соцмережі, насправді вона не звільняється

Фото: Наталія Гуменюк / Facebook. Колаж: Pro Владу

Наталія Гуменюк отримала нову посаду в ДПСУ

Фото: Наталія Гуменюк / Facebook. Колаж: Pro Владу

У неділю, 3 грудня, деякі телеграм-канали повідомили про "звільнення" Наталії Гуменюк із посади начальниці Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України. Однак, ця інформація виявилась неправдивою.

Насправді, у соцмережі Наталія Гуменюк написала, що не йде з посади, попри чутки, які ширяться останнім часом, але журналісти її неправильно зрозуміли.

"Коли попереду багато цікавого… а хтось там вангував, що Гуменюк фсьо… правда в тому, що Гуменюк дійсно фсьо по силах", – йдеться в дописі Гуменюк.

Однак, у профілі військовослужбовиці на Facebook вказане інще місце її роботи – пресслужба Морської охорони у Державній прикордонній службі України (ДПСУ).

Водночас, на офіційному сайті ДПСУ зазначено, що Наталія Гуменюк обіймає посаду регіонального управління з питань взаємодії із засобами масової інформації.

Що відомо про кар’єру Наталії Гуменюк

Наталія Гуменюк стала головою Об’єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня України від початку весни 2022 року. Того самого року отримала почесне звання кавалера ордена княгині Ольги III ступеня.

Які нові рішення схвалив Кабмін

Як ми розповідали вже раніше, у п'ятницю, 1 грудня, в Кабінеті міністрів відбулись такі нові кадрові призначення:

Також ми розповідали проте, що колишній голова Державної служби спеціального зв’язку та захисту потрапив у скандал. Правоохоронці нещодавно викрили організовану злочинну групу у складі керівництва Держспецзв'язку. Чиновників підозрюють у заволодінні коштами з держбюджету на суму понад 62 млн гривень.

Нагадаємо, хто з українських політиків одружився у 2023 році. Також ми повідомляли, чому повнолітні сини мера Львова не отримали повістки.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі