UA RU

Шуфрича звільнено − хто тепер очолить комітет з питань свободи слова

Розповідаємо, хто замінить Нестора Шуфрича на посаді голови комітету ВР з питань свободи слова

Фото: УНІАН, Євгеній Брагар/Facebook. Колаж: Pro Владу

Шуфрича замінить Брагар

Фото: УНІАН, Євгеній Брагар/Facebook. Колаж: Pro Владу

Нещодавно Служба безпеки України проводила обшуки в будинку народного депутата Нестора Шуфрича. В ході цих обшуків СБУ знайшла багато "цікавого". Сьогодні, 20 вересня, Шуфрича було звільнено з посади голови комітету Верховної Ради з питань свободи слова, тепер відомо, хто може замінити його на цій посаді.

Про це повідомив народний депутат України Олексій Гончаренко.

Що відомо про звільнення Шуфрича

Народний депутат України Олексій Гончаренко розповів про те, що Нестора Шуфрича було звільнено з посади голови комітету Верховної Ради України з питань свободи слова.

Відомо, що, скоріш за все, на цій посаді його замінить інший, теж доволі скандальний нардеп від партії "Слуга Народу" 29-річний Євгеній Брагар. Зараз він обіймає посаду заступника цього комітету, однак, за словами Гончаренка, вже невдовзі він зможе його очолити.

Брагар відомий тим, що ще до початку повномасштабного вторгнення пропонував пенсіонерці продати свою собаку для того, щоб розплатитись за комунальні послуги.

Обшуки в будинку Нестора Шуфрича

Раніше ми писали про те, що Служба безпеки України провела обшуки в будинку народного депутата Нестора Шуфрича. За словами журналіста Юрія Бутусова, Нестор Шуфрич є фігурантом справи російської шпигунської мережі, створеної колишнім народним депутатом Сівковичем, а також співробітниками Федеральної служби безпеки.

Додамо, що головним завданням Нестора Шуфрича було розповсюдження російської пропаганди під час виступів на українських, а також на російських телеканалах. Крім того, колишній голова комітету Верховної Ради з питань свободи слова активно просував антиукраїнську політику та підтримував інтереси Кремля.

За такі дії Нестор Шуфрич отримав підозру у державній зраді.

Нагадаємо, ми також повідомляли, що під час обшуків в будинку Нестора Шуфрича було знайдено багато "цікавого". Крім того, ми писали про те, що підозру у держзраді отримав і колишній народний депутат Сергій Поліщук.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі