UA RU

Декларації нардепів: сім'я "Юзіка" отримала право на користування квартирою за кордоном

У декларації народного депутата України Юрія Корявченкова вказано, що його сім'я може користуватися нерухомістю в іншій країні

Фото: Юрій Корявченков/Facebook. Колаж: Pro Владу

Сім'я "Юзіка" користується квартирою в Іспанії

Фото: Юрій Корявченков/Facebook. Колаж: Pro Владу

Народні депутати України, а також інші чиновники регулярно вказують дані про своє особисте майно в деклараціях. Нещодавно з'ясувалося, що в нардепа Юрія Корявченкова зявилося житло за кордоном.

Про це йдеться в декларації депутата від "Слуги Народу".

Користування квартирою

В декларації народного депутата України від партії "Слуга Народу" Юрія Корявченкова вказано, що його сім'я отримала право на користування квартирою в Іспанії під час повномасштабної війни.

Зокрема, мова йде про його дружину Тетяну, доньок Маріанну та Маргариту, а також сина Андрія, які з 1 червня 2022-го року можуть користуватися квартирою, що знаходиться на території Іспанії (при цьому, не повідомляється, в якому саме регіоні Іспанії, адже місто та адреса відсутні).

Також сім'я нардепа Корявченкова не вказала у декларації вартість квартири, яка їм стала доступною з червня 2022-го року.

При цьому, власником квартири є громадянин іншої держави, а його особисті дані також ніде не вказані.

Додамо, що сам "Юзік" в позаминулому році переплутав кредитний ліміт в банку та вказав його у своїй декларації.

Депутати, які втекли за кордон

Раніше ми писали про те, що під час повномасштабної війни доволі багато депутатів місцевих, міських обласних та селищних рад втекли за кордон. При цьому, в більшості вони незаконно отримували дозвіл на це. Зокрема, серед них:

Також додамо, що доволі багато депутатів втекли ще до початку повномасштабного вторгнення.

Нагадаємо, раніше ми писали, які додаткові документи можуть вимагати при перетині кордону. Також ми повідомляли, хто з чоловіків може виїхати за кордон.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі